Στολισμός Δεξίωσης Ανοιξιάτικης Βάπτισης

Ο Στολισμός Ροτόντας έγινε από βάσεις με θαλασσόξυλα και εντυπωσιακές συνθέσεις με ανοιξιάτικα λουλούδια. Τα λουλούδια στις συνθέσεις μας ήταν ροζ ζέρμπερες, σολιντάγκο, φούξια αμάραντο και λεπτομέρεια από λουλούδια του αγρού. Τέσσερα ποτηράκια με κερί δημιούργησαν την απαραίτητη ατμόσφαιρα.

Ένα εντυπωσιακό Candy Bar στήθηκε δίπλα στο χώρο της δεξίωσης. Το Candy Bar διακοσμήθηκε με δίσκους και πιατέλες με cake pops, cup cakes, μπισκότα ζαχαρόπαστας και άλλες λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. Γυάλινα βάζα με βρυσάκι και χυμούς λεμονάδας και βυσσινάδας για να δροσίσουν τους καλεσμένους. Οινοπνευματί βάζα με αποξηραμένα στάχυα κηροπήγια με κεριά έδωσαν ατμόσφαιρα και σε αυτό το σημείο της δεξίωσης.

Το Candy Bar πλαισιώθηκε από ένα εντυπωσιακό παραβάν με θαλασσόξυλα. Κάποια από τα ξύλα ντύθηκαν φυσικά βρύα. Κάποια άλλα με μπουκέτα και γιρλάντες από φούξια αμάραντο, ροζ ζέρμπερα και σολιντάγκο. Μία γιρλάντα με σημαιάκια κρεμάστηκε από άκρη σε άκρη στο παραβάν. Σκηνές σε ινδιάνικο ύφος πλασίωσαν την διακόσμηση.