Στολισμός Βάπτισης Κτήμα Residence’s

 

Στολισμός Βάπτισης για κορίτσι στο Κτήμα Residence’s για την μικρή Μαντώ. Στον Στολισμό της Εκκλησίας πρωταγωνιστής ήταν σίγουρα η άκρως εντυπωσιακή αψίδα που τοποθετήθηκε στην πρόσοψη της εκκλησίας. Η αψίδα ντύθηκε με φυσικά ξύλα πάνω στα οποία έγινε μια τεράστια κατασκευή από πρασινάδες και λουλούδια λευκό και ροζ. Τα λουλούδια που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ορτανσίες, τριαντάφυλλα, λυσίανθος, λιμόνιουμ, αστίλμπ και πρασινάδες από ευκάλυπτο. Ο στολισμός στην Κολυμπήθρα Βάπτισης για το κορίτσι μας την Μαντώ αποτελούνταν από δύο μεγάλα μπουκέτα λουλουδιών, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν και στην αψίδα. Τα Μαρτυρικά Βάπτισης ήταν από ροζ κορδόνι, ροζ πούπουλο και ένα χρυσό σταυρουδάκι.

Περπατώντας προς τη δεξίωση δεν μπορούσες να προσπεράσεις το Candy Bar της Βάπτισης. Για το candy bar χρησιμοποιήθηκε ένα κλασικό τραπέζι που μας παραχώρησε το κτήμα Residence’s. Το τραπέζι διακοσμήθηκε με έναν χρυσό μεταλλικό κύκλο, ο οποίος ήταν και το κεντρικό στοιχείο διακόσμησης, με μία επιβλητική σύνθεση από τα λουλούδια μας. Στο κέντρο του κύκλου τοποθετήθηκε το όνομα του παιδιού από χρυσό plexiglass. Την διακόσμηση του τραπεζιού ολοκλήρωσαν οι δίσκοι με τα γλυκά και τα κηροπήγια που δημιούργησαν περισσότερη ατμόσφαιρα όταν έδυσε ο ήλιος. Τα τραπέζια των καλεσμένων στολίστηκαν με βαζάκια σε vintage ύφος. Το κάθε βαζάκι περιείχε ένα διαφορετικό μπουκέτο λουλουδιών.

 

Ευχαριστούμε το Κτήμα Residence’s για την άψογη φιλοξενία καθώς και τον φωτογράφο George Sgouros για το υπέροχο υλικό που μας παραχώρησε.