Βάπτιση Θέμα Μουστάκι Αγόρι – Στολισμός Βάπτισης

Μια εντυπωσιακή και διαφορετική Βάπτιση για αγόρι με θέμα το Μουστάκι θα σας παρουσιάσουμε σήμερα. Ο Στολισμός Βάπτισης έγινε στο Κτήμα και είχε για χρώμα το μπλε πετρόλ. Ο Στολισμός Εκκλησίας είχε μια εντυπωσιακή αψίδα στο πάνω μέρος και όχι περιμετρικά της πόρτας όπως συνηθίζεται. Η γιρλάντα ήταν από φυσικά ξύλα, πρασινάδες και λουλούδια βαμμένα σε μπλε πετρόλ απόχρωση. Στα δύο άκρα της γιρλάντας κρεμάσαμε υφάσματα στην ίδια απόχρωση. Ο Στολισμός Κολυμπήθρας για το αγόρι μας τον Αλέξανδρο ήταν με ύφασμα στη μέση και δύο εντυπωσιακά μπουκέτα στα χερούλια σε ανάλογη αισθητική με την αψίδα μας. Στη διαδρομή από την εκκλησία προς τη δεξίωση στολίσαμε και την πισίνα με εντυπωσιακές κατασκευές να επιπλέουν με μουστάκια σε μαύρο και μπλε χρώμα.

Ο Στολισμός Δεξίωσης της βάπτισης ξεκινούσε με ένα Candy Bar με γλυκά όπως μπισκότα ζαχαρόπαστας, cake pops, γαλλικά macarons, κουφέτα, cup cakes κ.α. Όλα αυτά τοποθετήθηκαν πάνω σε λευκούς δίσκους και γυάλες με χαρτί αφής πετρόλ και άλλα ιδιαίτερα υλικά. Δίπλα στο Candy Bar τοποθετήσαμε μια ξύλινη κατασκευή που έγραφε “Λittle Gentleman Αλέξανδρος”.

Τα τραπέζια των καλεσμένων στολίστηκαν με ξύλινα δέντρα με εντυπωσιακές συνθέσεις από πρασινάδες και λουλούδια σε μπλε πετρόλ απόχρωση. Επίσης μπροστά από τον κάθε καλεσμένο τοποθετήσαμε την Μπομπονιέρα Βάπτισης. Οι μπομπονιέρες ήταν σε μπλε πετρόλ κουτί δεμένο με σατέν κορδέλα και ξύλινο μαύρο μουστάκι. Στο δέσιμο βάλαμε ένα μπλε ματάκι ενώ μέσα υπήρχαν διάφορα γλυκά όπως κουφέτα, marshmallow και smarties. Δεκάδες μπαλόνια σε μπλε και χρυσό χρώμα στόλισαν τον ουρανό του χώρου. Μία εντυπωσιακή αψίδα από μπαλόνια τοποθετήθηκε πίσω από το τραπέζι των γονιών. Από μπαλόνια στολίστηκε και ο κύκλος μας που έγραφε το όνομα του μικρού αγοριού. Πλαισιώθηκε από ένα ξύλινο δέντρο όπως αυτά που χρησιμοποιήσαμε στα τραπέζια. Ιδανικό για να φωτογραφηθούν οι καλεσμένοι μας.

Phtoshooting: Yannis Valanis – Yellow Studio