Στολισμός Βάπτισης Θέμα Jungle

Στολισμός Βάπτισης για αγόρι με θέμα Jungle στον Άγιο Νικόλαο Πειραιά. Στον εξωτερικό στολισμό της εκκλησίας τοποθετήσαμε πέντε εντυπωσιακά δέντρα από φυσικά ξύλα σε συνδυασμό με μπάλες από σχίνο. Διακοσμητικές κεραμικές φιγούρες άγριων ζώων τοποθετήθηκαν στο κάτω μέρος του κάθε δέντρου. Ένας μεγάλος ελέφαντας, δύο ρινόκεροι και ένας υπέροχος μαύρος πάνθηρας ήταν τα ζώα που επίξαμε. Ένας μεταλλικός καθρέφτης σε μοντέρνο ύφος με το όνομα του παιδιού πλαισίωσε ιδανικά το εντυπωσιακό θέμα. Ακόμα, δύο εντυπωσιακοί μεταλλικοί γερανοί σε χρυσό χρώμα ολοκλήρωσαν την μοναδική διακόσμηση της εκκλησίας.

Στο εσωτερικό του ναού ο Στολισμός Κολυμπήθρας για το αγόρι μας τον Αντώνη έγινε με γιρλάντα από σχίνο και κάποια κλαδιά βαμμένα σε χρυσό χρώμα. Με πινελιές από σχίνο στολίστηκε επίσης και η Λαμπάδα Βάπτισης καθώς και το Σετ Βάπτισης. Τα Μαρτυρικά Βάπτισης ήταν φινιρισμένα με λαδί κορδόνι και ένα ιδιαίτερο χρυσό σταυρουδάκι.

Στην έξοδο την εκκλησίας τοποθετήσαμε το Candy Bar της Βάπτισης, πάνω σε ένα γυάλινο τραπέζι με τη βάση του να είναι επίσης ντυμένη με σχίνο. Πάνω σε αυτό μεταφέραμε κάποια από τα αντικείμενα που στόλισαν τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας. Δίσκοι Διακοσμητικοί με γλυκά και δύο σταντ για τα παγωμένα νεράκια και τις Μπομπονιέρες Βάπτισης ολοκλήρωσαν ιδανικά αυτή την άκρως εντυπωσιακή διακόσμηση. Η μπομπονιέρα που επιλέξαμε σε λευκό ιριδίζον κουτί δεμένο με λαδί φιόγκο και ένα χρυσό άλφα.