Στολισμός Βάπτισης Τροπικό Θέμα Άγιος Νικόλαος Ανάβυσσος

Στολισμός Βάπτισης για αγόρι και για κορίτσι με τροπικό θέμα σε μία από τις πιο ωραίες εκκλησίες τον Άγιο Νικόλαο στην Ανάβυσσο.

Μία εντυπωσιακή γιρλάντα λουλουδιών στόλισε την πρόσοψη της εκκλησίας στο πάνω μέρος της πόρτας. Επιλέξαμε η γιρλάντα να είναι σε ευθεία και όχι να ακολουθεί την καμπύλη της πόρτας. Τα λουλούδια που χρησιμοποιήθηκαν ήταν σε τροπικό στυλ. Πρωτέες, χρυσάνθεμα, ανθούρια, πουλιά του παραδείσου, λευκόσπερμα ήταν μερικά από αυτά. Τα λουλούδια μας πλαισιώθηκαν με τροπικά φύλλα όπως μονστέρες και αρέκες. Αριστερά και δεξιά από την πόρτα τοποθετήσαμε δύο τεχνητές μπανανιές.

Η Κολυμπήθρα Βάπτισης για το αγόρι μας στολίστηκε με δύο εντυπωσιακά μπουκέτα με κορδέλες σε πορτοκαλί και κίτρινο χρώμα. Για τα μπουκέτα της κολυμπήθρας χρησιμοποιήθηκαν τροπικά φύλλα και λουλούδια όπως και στην γιρλάντα της αψίδας.

Το Candy Bar της βάπτισης στολίστικε πάνω σε ένα ξύλινο λευκό τραπέζι στο οποίο τοποθετήθηκαν και οι μπομπονιέρες μέσα σε δίσκους. Φυσικοί χυμοί και παγωμένα νεράκια προστέθηκαν για να δροσίσουν τους καλεσμένους της βάπτισης καθώς η μέρα ήταν πολύ ζεστή. Φυσικά φρούτα όπως ανανάδες, μάνγκο και μπανάνες καθώς και τροπικά φύλλα χρσιμοποιήθηκαν για να ταιριάξει το Candy Bar με το θέμα της βάπτισης. Κεραμικά κασπώ, ξύλινοι δίσκοι και tropical μαξιλάρια ολοκλήρωσαν τον στολισμό. Τα Μαρτυρικά Βάπτισης επίσης επιλέχθηκαν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ήταν επίσης σε τροπικό θέμα.

Έχετε δει το Blog μας?