Στολισμός Γάμου Polo Club Βαρυμπόμπη

Στολισμός Γάμου στο Polo Club στη Βαρυμπόμπη.

Ο Στολισμός Εκκλησίας ήταν λυτός με τις Λαμπάδες Γάμου να είναι μέσα σε ένα χρυσό μανουάλι με εντυπωσιακή σύνθεση λουλουδιών και τρία άνισα κεριά. Τα λουλούδια που χρησιμοποιήθηκαν ήταν δίχρωμες ορτανσίες, κόκκινα τριαντάφυλλα, λυσίανθος, λευκόδενδρο, safari, θλάσπι, αστίλβη . Για την Aνθοδέσμη Γάμου χρησιμοποιήθηκαν τα ίδια λουλούδια με τις λαμπάδες. Το Σετ Γάμου αποτελείτο από ξύλινο δίσκο με μεταλλικά πόδια και κρυστάλλινη καράφα και ποτήρι με ιδιαίτερο σχέδιο. Τα Στέφανα Γάμου ήταν ασημένια από δύο σφυρήλατες βέργες.

Περπατώντας από το χώρο της εκκλησίας προς τη δεξίωση είχαμε ετοιμάσει ένα Candy Bar πάνω στο ξύλινο τραπέζι που μας παραχώρησε ο χώρος. Πάνω στο τραπέζι υπήρχαν δίσκοι και πιατέλες με γλυκά, κηροπήγια με κεριά, γυάλινα βάζα με κουφέτα. Ένας εντυπωσιακός κύκλος με σύνθεση από τα λουλούδια μας ολοκλήρωσε τη διακόσμηση. Τα τραπέζια του γάμου είχαν στολιστεί με μία ξύλινη ροδέλα που την παρείχε ο χώρος και τρία ασύμμετρα βαζάκια με λουλούδια. Τα μπουκέτα στο κάθε βαζάκι ήταν διαφορετικά μεταξύ τους τόσο χρωματικά όσο και στα είδη των λουλουδιών. Πάνω από την πίστα δέσποζε ένα εντυπωσιακό installation πάνω στην πέργκολα. Η πέργκολα είχε ντυθεί με φυσικά ξύλα και τεχνητά λουλούδια σε αποχρώσεις όπως και τα φυσικά λουλούδια που χρησιμοποιήσαμε.

Κλείστε τώρα ραντεβού σε ένα από τα καταστήματα μας και κάντε το πρώτο βήμα για τον γάμο των ονείρων σας. Τα κατάστημα μας βρίσκονται: Λεωφόρος Θηβών 503 Αιγάλεω & Σπευσίππου 12 Κολωνάκι Αθήνα