Στολισμός Γάμου Λάρισα

Η Μαρία και ο Αλέξανδρος επέλεξαν την εκκλησία του Άγιου Χαράλαμπου στη Νίκαια της Λάρισας για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής τους. Στον Εξωτερικό Στολισμό Εκκλησίας τοποθετήθηκαν συνολικά επτά ψηλές ανθοστήλες σε χρυσό χρώμα με λουλούδια τοποθετημένες ασύμμετρα. Οι τρεις από αυτές ήταν σε κλασική γραμμή με εντυπωσιακούς αμφορείς στο πάνω μέρος και συνθέσεις από λουλούδια. Τοποθετήθηκαν επίσης, δύο ψηλά εννιάκερα κηροπήγια τα οποία είχαν λεπτομέρεια λουλουδιού αλλά και κερί για περισσότερη ατμόσφαιρα.. Δύο ψηλοί αμφορείς με συνθέσεις λουλουδιών και φανάρια ολοκλήρωσαν την εντυπωσιακή διακόσμηση. Η Νυφική Ανθοδέσμη ήταν από λευκές παιώνιες, σομόν τριαντάφυλλα, ροζ ορτανσίες και σαφάρι. Τα λουλούδια αυτά μαζί με ευκάλυπτο χρησιμοποιήθηκαν και στον υπόλοιπο στολισμό.

Στο εσωτερικό της εκκλησίας τοποθετήθηκαν οι Λαμπάδες Γάμου οι οποίες ήταν σε χρυσές ανθοστήλες με ελαφρώς κρεμαστές συνθέσεις και κεριά. Το Σετ Γάμου επιλέχθηκε και αυτό από το κατάστημα μας. Ο Δίσκος Γάμου ήταν λευκός μαρμάρινος με χρυσά χερούλια. Η καράφα και το ποτήρι κρυστάλλινα με χρυσές λεπτομέρειες. Από τις λεπτομέρειες που ξεχώρισαν ήταν η Κουάφ Νύφης καθώς και η μπουτονιέρα του γαμπρού. Ακόμα, στην έξοδο της εκκλησίας τοποθετήσαμε ένα χρυσό μανουάλι με πουγκάκια ρυζιού.

Ο χώρος που επέλεξε το ζευγάρι ήταν το Principal Hall στα προάστια της Λάρισας. Ένας ξεχωριστός χώρος με πολύ φιλόξενο προσωπικό και ιδιοκτήτες. Οι μισές ροτόντες διακοσμήθηκαν με χρυσούς κεραμικούς αμφορείς και οι άλλες μισές με μεταλλικές χρυσές βάσεις. Πάνω τους υπήρχαν εντυπωσιακές συνθέσεις λουλουδιών ελαφρώς κρεμαστές. Περιμετρικά υπήρχαν κεράκια ώστε να δημιουργήσουμε περισσότερη ατμόσφαιρα. Το νυφικό τραπέζι και ο διάδρομος στην είσοδο του χώρου στολίστηκαν με τις ανθοστήλες και τις συνθέσεις από την εκκλησία.

Μάθετε περισσότερα για αυτό το γάμο στο Love4Weddings.gr

Credits:@alexandrosefthimiopoulos