Στολισμός Γάμου στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα. Στον εξωτερικό στολισμό της εκκλησίας δημιουργήθηκε ένας νοητός διάδρομος. Δύο χρυσές ανθοστήλες και βάσεις σε χρυσό χρώμα στολίστηκαν με εντυπωσιακές συνθέσεις λουλουδιών. Ορτανσίες, τριαντάφυλλα υπέρικουμ και ιδιαίτερες χειμωνιάτικες πρασινάδες σε όλες τις συνθέσεις. Μεταλλικά μαροκινά φανάρια χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα ολοκληρώνοντας τον εξωτερικό στολισμό.

Στον εσωτερικό στολισμό της εκκλησίας οι Λαμπάδες Γάμου πάνω σε μεταλλικές χρυσές βάσεις με συνθέσεις λουλουδιών. Για την Νυφική Ανθοδέσμη χρησιμοποιήθηκαν τα ίδια λουλούδια με τον υπόλοιπο στολισμό

Ο χώρος της δεξίωσης ήταν το The Margi HotelΗ πρώτη εικόνα στη διακόσμηση της δεξίωσης ήταν το Candy Bar στολισμένο με χρυσούς δίσκους γεμάτους γλυκά. Επίσης γυάλες με κουφέτα και μεταλλικά χρυσά κηροπήγια για να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα. Γυάλες με έλατο και γυάλες με μπουκέτα και λαμπάκια μπαταρίας σε σύρμα.

Οι ροτόντες της δεξίωσης στολίστηκαν με ψηλές βάσεις πάνω σε καθρέφτη. Φούσκες με κεριά μπαταρίας κρέμονταν από τις βάσεις. Εντυπωσιακές συνθέσεις λουλουδιών τοποθετήθηκαν πάνω. Τα λουλούδια που επιλέχτηκαν κόκκινες αντικέ ορτανσίες, κόκκινα τριαντάφυλλα, υπέρικουμ και ευκάλυπτος σε χρυσό χρώμα. Ιδιαίτερες Χριστουγεννιάτικες πρασινάδες έλατο, πεύκο και τούγια. Κεριά σε ποτηράκια τοποθετήθηκαν επίσης στο καθρέφτη για να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα.

Το Νυφικό Τραπέζι στολίστηκε με τις συνθέσεις από τις λαμπάδες. Πίσω από αυτό οι ανθοστήλες από την εκκλησία με τις συνθέσεις τους.