Στέφανα Γάμου Ξύλινα Ασημένιες Επίχρυσες Βέργες

Στέφανα Γάμου Ξύλινα Ασημένιες

Στέφανα Γάμου Ξύλινα Ασημένιες Επίχρυσες Βέργες

Στέφανα Γάμου ξύλινα αποτελούμενα από δύο ασημένιες επίχρυσες βέργες πλεγμένες πάνω στην ξύλινη για να δημιουργήσετε το δικό σας ολοκληρωμένο σετ γάμου. Στη θήκη που τα συνοδεύει θα βρείτε και δύο καρφίτσες για τον γαμπρό και τον κουμπάρο. Η κορδέλα είναι σατέν και μπορεί να είναι είτε λευκή είτε ιβουάρ. Το χρώμα της μπορείτε να το επιλέξετε εσείς. Η μέρα του γάμου σας είναι σημαντική για εμάς και στόχος μας είναι να την απογειώσουμε αισθητικά.

Αρχικά, στο φυσικό μας κατάστημα μπορείτε να δείτε όλα τα στέφανα γάμου και από κοντά. Τα στέφανα που θα βρείτε στη συλλογή του Νedashop.gr, αλλά και στο φυσικό μας κατάστημα, θα καλύψουν κάθε γούστο. Πάνω από 300 επιλογές είναι διαθέσιμες. Άλλα είδη γάμου, όπως προσκλητήρια, μπομπονιέρες και λαμπάδες γάμου σας περιμένουν και αυτά να τα ανακαλύψετε.

Στέφανα Γάμου Ξύλινα Ασημένιες Επίχρυσες Βέργες

Αφήστε μας να σας ξεναγήσουμε στον κόσμο του NEDA Decorations. Εδώ θα σχεδιάσουμε μαζί το Στολισμό Γάμου από τις λαμπάδες, τον στολισμό εκκλησίας μέχρι και το στολισμό της δεξίωσης. Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε το σετ γάμου σας επιλέγοντας ανάμεσα σε μια πλούσια συλλογή από δίσκους, ποτήρια και καράφες. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι εδώ και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον κατάλληλο συνδυασμό για το γάμο σας.

Επιπλέον, στην κατηγορία ανθοδέσμες γάμου θα δείτε πάνω από 200 συνδυασμούς χρωμάτων και λουλουδιών. Γενικά, μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση από τις αμέτρητες επιλογές που σας προσφέρουμε τόσο σε συνδυασμούς χρωμάτων όσο και λουλουδιών. Ακόμη, μπορείτε να δημιουργήσετε εξ’ αρχής την δική σας ανθοδέσμη σύμφωνα με το δικό σας, προσωπικό στυλ.

Τέλος, μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού στο κατάστημά μας και να κάνετε το πρώτο βήμα για τον γάμο των ονείρων σας. Το κατάστημά μας θα το βρείτε στην οδό: Λεωφόρο Θηβών 503 στο Αιγάλεω.

Επισκεφθείτε το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα NEDAshop.gr και κάντε τις αγορές σας Ηλεκτρονικά με Δωρεάν Έξοδα Αποστολής  & Επιστροφής σε όλες τις Παραγγελίες Πανελλαδικά