Σετ Γάμου Χρυσό Δίσκο με Καθρέφτη Κρυστάλλινη Καράφα & Ποτήρι

Σετ Γάμου Χρυσό Δίσκο με Καθρέφτη Κρυστάλλινη Καράφα & Ποτήρι

Σετ Γάμου Χρυσό Δίσκο με Καθρέφτη Κρυστάλλινη Καράφα & Ποτήρι

Σετ Γάμου Κουμπάρου αποτελούμενο από χρυσό δίσκο στρογγυλό με καθρέφτη, κρυστάλλινη καράφα και ποτήρι με χρυσή ρίγα με σχέδιο από λουλουδάκια και ασημένια επίχρυσα στέφανα γάμου αποτελούμενα από δύο βέργες. Η μέρα του γάμου σας είναι σημαντική για εμάς και στόχος μας είναι να την απογειώσουμε αισθητικά.

Αρχικά, στο φυσικό μας κατάστημα μπορείτε να δείτε όλα τα σετ γάμου και από κοντά. Μια τεράστια ποικιλία σχεδίων σας περιμένει σε μοντέρνο ή κλασικό στυλ ανάλογα με το ύφος του γάμου. Πάνω από 200 επιλογές είναι διαθέσιμες. Άλλα είδη γάμου, όπως προσκλητήρια, μπομπονιέρες και λαμπάδες γάμου σας περιμένουν και αυτά να τα ανακαλύψετε. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι εδώ να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον κατάλληλο συνδυασμό για εσάς.

Τέλος, μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού στο κατάστημά μας και να κάνετε το πρώτο βήμα για τον γάμο των ονείρων σας. Το κατάστημα μας θα το βρείτε στην οδό: Λεωφόρο Θηβών 503 στο Αιγάλεω.

Επισκεφθείτε το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα NEDAshop.gr και κάντε τις αγορές σας με Δωρεάν Έξοδα Αποστολής  & Επιστροφής σε όλες τις Παραγγελίες Πανελλαδικά