Στεφανάκι Παρανυφάκι & Νυφική Ανθοδέσμη
Ετικέτες:
, , , ,
περιγραφή

Νυφική Ανθοδέσμη Γάμου & Στεφανάκι Παρανυφάκι

Νυφική Ανθοδέσμη Γάμου & Στεφανάκι Παρανυφάκι

Το στεφανάκι για τα παρανυφάκι είναι ένα αξεσουάρ το οποίο πρέπει να βρίσκετε σε απόλυτη συμμετρία με τον στολισμό και το ύφος του γάμου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση επιλέξαμε ένα στεφανάκι από λιμόνιουμ, υπέρικουμ, μπουβάρδια, silver brunia, safari και αχίλλεια. Στην ίδια λογική μπορούμε να φτιάξουμε και τη Κουάφ Νύφης καθώς και βραχιόλι για την κουμπάρα ή για τις φίλες της νύφης.

H Νυφική Ανθοδέσμη Γάμου από φούξια τριαντάφυλλα, ροζ λυσίανθο, ανθούρια, ευκάλυπτο, ορτανσία και αχίλλεια.

Η πρόταση είναι ενδεικτική και μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με αυτό που σας αρέσει. Στην κατηγορία  Λουλούδια ανά Τεμάχιο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος NEDAshop.gr μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 200 είδη λουλουδιών και χρωμάτων. Ακόμη, έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε τη δική σας ξεχωριστή ανθοδέσμη γάμου εξ ‘αρχής ή να τροποποιήσετε κάποια από αυτές που σας προτείνουμε.

Στο Ανθοπωλείο μας μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί τη νυφική ανθοδέσμη ή το νυφικό μπουκέτο της επιλογής σας. Αφήστε μας να σας ξεναγήσουμε στον κόσμο του NEDA Decorations και να σχεδιάσουμε μαζί το Στολισμό Γάμου από τις Λαμπάδες Γάμου, τον Στολισμό Εκκλησίας μέχρι και το Στολισμό Δεξίωσης.

Κλείστε τώρα ραντεβού σε ένα από τα καταστήματα μας και κάντε το πρώτο βήμα για τον γάμο των ονείρων σας. Τα καταστήματά μας βρίσκονται: Λεωφόρος Θηβών 503 Αιγάλεω & Σπευσίππου 12 Κολωνάκι Αθήνα

Αποστολή Λουλουδιών μόνο εντός Αθήνας, Πειραιά και Προάστια.

Επιστροφη στο blog

Σχετικά άρθρα