Μπομπονιέρα Γάμου Παχύφυτα

Μπομπονιέρα Γάμου Παχύφυτα

Μπομπονιέρα Γάμου Παχύφυτα

Μπομπονιέρα Γάμου με παχύφυτα σε κεραμικό κασπώ και τρία κουφέτα αμυγδάλου. Ένα ξεχωριστό αναμνηστικό για τους καλεσμένους σας που θα τους θυμίζει αυτή την όμορφη μέρα.

Η πρόταση είναι ενδεικτική και μπορούμε να την τροποποιήσουμε σύμφωνα με αυτό που σας αρέσει. Στο φυσικό μας κατάστημα μπορείτε να δείτε όλες τις μπομπονιέρες γάμου και από κοντά. Άλλα είδη όπως προσκλητήρια, λαμπάδες γάμου αλλά και διακοσμητικά για το στολισμό του γάμου σας είναι επίσης διαθέσιμα.

Αφήστε μας να σας ξεναγήσουμε στον κόσμο του NEDA Decorations. Εδώ θα σχεδιάσουμε μαζί το Στολισμό Γάμου από τον στολισμό εκκλησίας μέχρι και το στολισμό της δεξίωσης. Επίσης μπορείτε να κλείσετε το σετ γάμου σας επιλέγοντας από μια πλούσια συλλογή από δίσκους, ποτήρια, καράφες και στέφανα γάμου.

Επιπλέον, στην κατηγορία ανθοδέσμες γάμου θα δείτε πάνω από 200 συνδυασμούς χρωμάτων και λουλουδιών. Μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση από τις αμέτρητες επιλογές που σας προσφέρουμε τόσο σε συνδυασμούς χρωμάτων όσο και λουλουδιών. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι εδώ και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον κατάλληλο συνδυασμό για το γάμο σας.

Τέλος, μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού στο κατάστημά μας και να κάνετε το πρώτο βήμα για τον γάμο των ονείρων σας. Το κατάστημα μας θα το βρείτε στην οδό: Λεωφόρο Θηβών 503 στο Αιγάλεω.

Επισκεφθείτε το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα NEDAshop.gr και κάντε τις αγορές σας Ηλεκτρονικά με Δωρεάν Έξοδα Αποστολής  & Επιστροφής σε όλες τις Παραγγελίες Πανελλαδικά