Λαμπάδες Γάμου Γυψοφύλλη Ορχιδέες σε Χρυσές Βάσεις

Λαμπάδες Γάμου Γυψοφύλλη Ορχιδέες σε Χρυσές Βάσεις

Λαμπάδες Γάμου από Γυψοφύλλη και Ορχιδέες 

Λαμπάδες Γάμου σε χρυσές μεταλλικές ανθοστήλες με εντυπωσιακές συνθέσεις από γυψοφύλλη και ορχιδέες φαλαινόψις.

Στο φυσικό μας κατάστημα μπορείτε να δείτε όλες τις λαμπάδες γάμου και από κοντά. Άλλα είδη όπως προσκλητήρια, μπομπονιέρες και πολλά άλλα είδη γάμου είναι επίσης διαθέσιμα και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Αφήστε μας να σας ξεναγήσουμε στον κόσμο του NEDA Decorations. Εδώ θα σχεδιάσουμε μαζί το στολισμό γάμου από τις λαμπάδες, τον στολισμό εκκλησίας μέχρι και το στολισμό της δεξίωσης. Επίσης μπορείτε να κλείσετε το σετ γάμου σας επιλέγοντας από μια πλούσια συλλογή από δίσκους, ποτήρια, καράφες και στέφανα γάμου. Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό μας είναι εδώ και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον κατάλληλο συνδυασμό για το γάμο σας.

Επιπλέον, στην κατηγορία ανθοδέσμες γάμου θα δείτε πάνω από 200 συνδυασμούς χρωμάτων και λουλουδιών. Γενικά, μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση από τις αμέτρητες επιλογές που σας προσφέρουμε τόσο σε συνδυασμούς χρωμάτων όσο και λουλουδιών. Ακόμη, μπορείτε να δημιουργήσετε εξ’ αρχής την δική σας ανθοδέσμη σύμφωνα με το δικό σας, προσωπικό στυλ.

Τέλος, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στο κατάστημά μας και να κάνετε το πρώτο βήμα για τον γάμο των ονείρων σας. Το κατάστημά μας θα βρείτε: Λεωφόρος Θηβών 503 Αιγάλεω

Επισκεφθείτε το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα NEDAshop.gr και κάντε τις αγορές σας Ηλεκτρονικά με Δωρεάν Έξοδα Αποστολής  & Επιστροφής σε όλες τις Παραγγελίες Πανελλαδικά