Αξεσουάρ Μαλλιών Νύφης Βραχιόλια Παρανυφάκια

Αξεσουάρ Μαλλιών Νύφης Βραχιόλια Παρανυφάκια

Αξεσουάρ Μαλλιών Νύφης Βραχιόλια Παρανυφάκια

Αξεσουάρ Μαλλιών Νύφης και βραχιόλια για παρανυφάκια. Η κουάφ της νύφης ήταν από παχύφυτο, συμφορίκαρπο και safari. Τα βραχιόλια για τα παρανυφάκια ακολούθησαν την ίδια αισθητική από παχύφυτα με μπορντό σατέν κορδέλα. Η Ανθοδέσμη Γάμου είχε συνδυαστεί τέλεια με τα αξεσουάρ της νύφης και των παρανύμφων.

Τα αξεσουάρ μπορούν να φορεθούν από τις φίλες της νύφης και τα παρανυφάκια την ημέρα του bachelor party αλλά και του γάμου. Ένα υπέροχο δώρο για τις φίλες σας που θα αποξηρανθεί και θα τους θυμίζει την ξεχωριστή μέρα. Επίσης μπορεί να γίνει και μπουτονιέρα για τον γαμπρό και τους κουμπάρους.

Η πρόταση είναι ενδεικτική και μπορεί να τροποποιηθεί όπως εσείς θέλετε. Στο Ανθοπωλείο μας μπορούμε να φτιάξουμε οποιοδήποτε αξεσουάρ από λουλούδια και φυσικά υλικά για την ξεχωριστή μέρα του γάμου σας για εσάς ή για τους καλεσμένους σας.

Κλείστε τώρα ραντεβού σε ένα από τα καταστήματα μας και κάντε το πρώτο βήμα για τον γάμο των ονείρων σας. Τα κατάστημα μας βρίσκονται: Λεωφόρος Θηβών 503 Αιγάλεω & Σπευσίππου 12 Κολωνάκι Αθήνα

Αποστολή Λουλουδιών μόνο εντός Αθήνας, Πειραιά και των Προαστίων τους.