4 Συμβουλές για Κάθε Ζευγάρι Πριν τη Συνάντησή με τον Διακοσμητή

4 Συμβουλές για Κάθε Ζευγάρι Πριν τη Συνάντησή με τον Διακοσμητή

4 Συμβουλές για Κάθε Ζευγάρι Πριν τη Συνάντησή με τον Διακοσμητή

«4 πράγματα που κάθε ζευγάρι θα πρέπει να γνωρίζει, πριν παρευρεθεί στη πρώτη του συνάντηση με τον διακοσμητή – ανθοπώλη»

1. Να έχετε καταλήξει στα «βασικά» (ημερομηνία, εκκλησία, κτήμα), ώστε να τα μεταφέρετε και σε εκείνον.
Αυτό βοηθά τον διακοσμητή να κρατήσει την ημερομηνία και επιπλέον του δίνει μία αίσθηση του πως θα είναι ο γάμος, ως προς την εποχή και τον χώρο που έχει επιλεχθεί.

2. Καλό θα ήταν πηγαίνοντας εκεί να έχετε ένα ενδεικτικό budget στο μυαλό σας.
Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να έχετε μία ρεαλιστική συζήτηση σχετικά με τις τιμές και το πόσα από αυτά που έχετε κατά νου, μπορούν να υλοποιηθούν.
Έτσι, ο διακοσμητής θα σας αποτρέψει πιθανά από έναν στολισμό υπερκοστολογημένο και θα σας κατευθύνει σε κάτι πλησιέστερο.

3. Να έχετε αίσθηση του τι θέλετε και τι σας αρέσει.
Πολλοί διακοσμητές καταλήγουν στο εξής συμπέρασμα: Εκτιμάμε πολύ τον πελάτη που ξέρει τι χρειάζεται να δει και τι δεν είναι τόσο απαραίτητο για εκείνον.
Το να γνωρίζεις τόσο τις ανάγκες σου, όσο και το στυλ διακόσμησης που σου αρέσει, βοηθά όχι μόνο εσένα,  αλλά και τον επαγγελματία με τον οποίο πρόκειται να συνεργαστείς.

4. Εκμεταλλευτείτε το ραντεβού σας για να κάνετε ερωτήσεις.
Η επαφή σας με τον διακοσμητή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να λύσετε όλες σας τις πιθανές απορίες που πιθανά σας έχετε στο μυαλό σας, όπως για παράδειγμα: “Θα κάνετε κάποιον δειγματισμό; Θα χρειαστεί να επισκεφθείτε το κτήμα από κοινού; Πόσο συχνά θα μπορείτε να έχετε επικοινωνία;» Έτσι, θα μπορέσετε να έχετε μία σαφή εικόνα του τι μέλλει γενέσθαι, αλλά και να δουλέψετε καλύτερα μαζί.

 

Dora’s Blog