Στολισμός Βάπτισης Tropical Rustic Ιάσονας

Στολισμός Βάπτισης για αγόρι Tropical Rustic του μικρού Ιάσονα

Ο Εξωτερικός Στολισμός Εκκλησιάς με δύο ξύλινες ρόδες διακοσμημένες με vintage, tropical και rustic στοιχεία. Φανάρια ξύλινα σε καφέ και γκρι αποχρώσεις. Βεραμάν, μπλε γυαλάκια και πουγκιά με λουλούδια όπως χρυσάνθεμα ορτανσίες, παιώνιες, πρωτέα κ.α.

Ο Στολισμός Κολυμπήθρας για αγόρι έγινε με εντυπωσιακή γιρλάντα από μπλε ορτανσίες, χρυσάνθεμα , λευκά τριαντάφυλλα, υπέρικουμ και ιδιαίτερες πρασινάδες. Κορδέλες σε βεραμάν αποχρώσεις υπήρχαν στα χερούλια της κολυμπήθρας.

Το Σετ Βάπτισης ήταν χειροποίητο και ακολούθησε το στυλ του στολισμού. Ξύλινο κουτί βέσπα για τα ρουχαλάκια και τα Λαδόπανα. Η Λαμπάδα Βάπτισης στολισμένη με ξύλινη βέσπα, τσουβάλι και κορδέλες. Το κουτί για τα μαρτυρικά και το λαδοσέτ ήταν επίσης ξύλινα και χειροποίητα στο ίδιο στυλ με τη βέσπα.

Οι Μπομπονιέρες Βάπτισης έγιναν με ύφασμα από καμβά και ιδιαίτερο σχέδιο. Κορδόνι σε ξεθωριασμένο χρυσό χρώμα και μεταλλικό αξεσουάρ από σμάλτο με επιχρύσωση. Τα Μαρτυρικά Βάπτισης επίσης με το ίδιο κορδόνι και βεραμάν μεταλλικό σταυρουδάκι με σμάλτο και επιχρύσωση.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε πάρτυ σε μπαρ δίπλα στην εκκλησία. Στο χώρο στήθηκε ένα εντυπωσιακό Candy Bar. To Candy Bar διακοσμήθηκε με μεταλλικούς δίσκους αλουμινίου με cup cakes και βεραμάν γαλλικά μάκαρονς. Γυάλες ντυμένες με ύφασμα από καμβά όπως στις μπομπονιέρες και cake pops.

Έχετε δει το Blog μας