Στολισμός Γάμου Κτήμα Νάσιουτζικ Μαριέττα-Γιάννης

Στολισμός Γάμου Κτήμα Νάσιουτζικ

H Μαριέττα και o Γιάννης αποφάσισαν να γιορτάσουν τον γάμο τους και η βάφτιση της Γεωργιάννας στο Κτήμα Νάσιουτζικ. Παρουσιάζουμε διακόσμηση από το Neda Decorations με romantic vintage στοιχεία.

Ο Εξωτερικός Στολισμός της εκκλησίας περιελάμβανε δύο εντυπωσιακές Λαμπάδες Γάμου τετράγωνες με μπουκέτα από γυψοφύλλη, υπέρικουμ και σομόν τριαντάφυλλα. Χρυσές κορνίζες, φυσικά κλαδιά και ιβουάρ δαντέλα συμπλήρωσαν τα μπουκέτα για ένα εντυπωσιακό στολισμό λαμπάδας.

Μία αψίδα με τριαντάφυλλα, υπέρικουμ και γυψοφύλλη στόλισαν το πάνω μέρος της πόρτας της εκκλησίας. Συνθέσεις με τα ανάλογα λουλούδια στόλισαν τα μανουάλια του κτήματος. Μπουκέτα λουλουδιών στα κολωνάκια και πουγκιά πάνω στο μεταλλικό καφέ ποδήλατο.

Η Ανθοδέσμη Γάμου ήταν από μιγκέ και τα Στέφανα Γάμου φυσικά από γυψοφύλλη.  Ο Στολισμός Κολυμπήθρας με γιρλάντα ακολουθούσε την αισθητική του υπόλοιπου στολισμού όπως και οι λεπτομέρειες στο καμπαναριό και σε άλλα σημεία του κτήματος.

Για τον Στολισμό Δεξίωσης κρατήσαμε τα εντυπωσιακά ενιάκερα κηροπήγια που παρέχει το Κτήμα Νάσιουτζικ. Πάνω τους τοποθετήθηκε σύνθεση από γυψοφύλλη. Το Candy Bar κοντά στο χώρο της δεξίωσης στολίστηκε με μεταλλικούς δίσκους αλουμινίου και vitntage γυάλες. Σε αυτά τοποθετήθηκαν κουφέτα και γαλλικά μάκαρονς ενώ τα κεριά από τα κηροπήγια έδωσαν ατμόσφαιρα. Μια δερμάτινη βαλίτσα πήρε τη θέση του κλασικού Βιβλίου Ευχών.

 

Το νυφικό ήταν δημιουργία του αγαπημένου μας Βασίλη Ζούλια.

Έχετε δει το Blog μας