Στολισμός Γάμου Riviera Estate – Ζωή & Ηλίας

Η Ζωή και ο Ηλίας επέλεξαν το κτήμα Riviera Estate για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής τους, γι’αυτό και ο στολισμός του γάμου τους δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο ξεχωριστός.

Στον στολισμό της εκκλησίας, το ενδιαφέρον έκλεψε η εντυπωσιακή γιρλάντα στην πρόσοψη του ναού. Τα λουλούδια που χρησιμοποιήθηκαν ήταν λευκές ορτανσίες, ροζ τριαντάφυλλα, παιώνιες άστερ, λυσίανθος και ευκάλυπτος. Οι Λαμπάδες Γάμου στολίστηκαν με στεφάνια από τα ίδια λουλούδια. Δύο ζευγάρια από ανθοστήλες σε χρυσή βάση με εντυπωσιακές συνθέσεις ολοκλήρωσαν τον Εξωτερικό Στολισμό Εκκλησίας του γάμου. Η Νυφική Ανθοδέσμη από λευκές παιώνιες σε συνδυασμό με λευκό λυσίανθο έδωσε την πινελιά μονιμαλισμού και κομψότητας που επιθυμούσαμε. Το Σετ Γάμου και τα Στέφανα Γάμου ήταν επιλογή από τα είδη γάμου  που βρίσκονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα NEDAshop.gr.

Περπατώντας  κατά μήκος του κτήματος, από την εκκλησία προς το χώρο της δεξίωσης, ο εντυπωσιακός κρεμαστός στολισμός του δέντρου, το Candy Bar και ο κύκλος με τα λουλούδια μάγεψαν κάθε καλεσμένο…

Το Candy Bar στολίστηκε με χρυσούς δίσκους και γλυκά, γαλλικά μακαρόν, μπεζέδες και γυάλες με κουφέτα. Δίπλα στο Candy Bar ενα καβαλέτο με το hashtag του γάμου και γιρλάντα λουλουδιών δημιούργησε ένα ονειρεμένο σκηνικό. Στο δέντρο κρεμάστηκαν δεκάδες, κατάλευκες κορδέλες, δαντέλες, φούσκες με κερί και δοκιμαστικοί σωλήνες με λουλούδια. Ο φωτιζόμενος κύκλος στολίστικε με φυσικά κλαδιά, ιδιαίτερες πρασινάδες, συνθέσεις λουλουδιών και pampas grass. Ο στολισμός της δεξίωσης έγινε με χαμηλές συνθέσεις λουλουδιών που τοποθετήθηκαν πάνω σε κάθε ροτόντα.
Απολαύστε το υλικό που ακολουθεί!

Photoshooting: PICme.gr