Στολισμός Γάμου Λίμνη Βουλιαγμένης

Στολισμός Γάμου Λίμνη Βουλιαγμένης

Στολισμός Γάμου στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Έναν από τους πιο ιδιαίτερους χώρους διάλεξε το ζευγάρι μας για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής του. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και το μυστήριο τελέσθηκε δίπλα στο χώρο της δεξίωσης. Το τραπέζι τοποθετήθηκε στη μέση ενός εντυπωσιακού μεταλλικού φωτιζόμενου κύκλου. Ο στολισμός του κύκλου με φυσικά κλαδιά και δύο εντυπωσιακές συνθέσεις λουλουδιών. Τα λουλούδια που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ορτανσίες, τριαντάφυλλα, λυσίανθο, ορχιδέες, αμάρανθο και ευκάλυπτο. Πάνω στο τραπέζι τοποθετήθηκε μία σύνθεση με τα ίδια λουλούδια. Η Νυφική Ανθοδέσμη ήταν από λευκές κάλες.

Προχωρώντας προς το χώρο της δεξίωσης τις εντυπώσεις έκλεψε το τραπέζι ευχών. Τα πόδια του τραπεζιού στολίστηκαν με φυσικά βρύα, ξύλα και λουλούδια. Πάνω σε αυτό τοποθετήσαμε εντυπωσιακά κυροπήγια με κερί και δίσκοι με γλυκά. Τα γλυκά που διαλέξαμε ήταν κουφέτα, γαλλικά μάκαρονς, μπεζέδες, cake pops, μπισκότα ζαχαρόπαστας κ.α. Στο κέντρο του τραπεζιού τοποθετήσαμε έναν εντυπωσιακό κύκλο, στολισμένο με λουλούδια. Το μπροστινό μέρος διακοσμήθηκε με φανάρια ώστε να δημιουργήσουμε περισσότερη ατμόσφαιρα.

Οι ροτόντες στολίστηκαν με μία εντυπωσιακή, μεταλλική, ψηλή, χρυσή βάση πάνω σε ένα καθρέφτη. Η βάση στολίστικε με μία εντυπωσιακή σύνθεση λουλουδιών στο πάνω μέρος και μία μικρότερη στο κάτω μέρος. Δύο κεριά για ατμόσφαιρα και δύο χρυσά γυαλάκια με λεπτομέρια λουλουδιού πλαισίωσαν την εντυπωσιακή βάση. Το στολισμό της ροτόντας ολοκλήρωσε η Μπομπονιέρα Γάμου που ήταν τούλινη και στολισμένη με μεταλλική, χρυσή γιρλάντα.

Credits: Nikos Mylonas