Ρομαντικός Στολισμός Γάμου – Νίκος και Έλενα

Ρομαντικός Στολισμός Γάμου στο Μουσείο Οίνου.

Μια εντυπωσιακή γιρλάντα στόλισε την αψίδα της εκκλησίας ή οποία στη μία πλευρά ήταν από γυψοφύλλη και στην άλλη από υφάσματα και δαντέλα. Στη μέση είχε μόνο λουλούδια τριαντάφυλλα, ορτανσίες και παιώνιες όλα σε λευκό χρώμα.

Οι Λαμπάδες Γάμου ήταν σε κερί και στολισμένες με στεφάνι από γυψοφύλλη. Στο μπροστά μέρος του στεφανιού τη θέση της γυψοφύλλης πήραν οι παιώνιες τα τριαντάφυλλα και οι ορτανσίες. Η Ανθοδέσμη Γάμου ήταν επίσης από ορτανσίες, τριαντάφυλλα παιώνιες και είχε και υπέρικουμ σε ροζ χρώμα. Το Σετ Γάμου στο τραπεζάκι του μυστηρίου επιμελήθηκε επίσης από εμάς και στολίστηκε με λεπτομέρεια από γυψοφύλλη, υπέρικουμ και δαντέλες.

Περιμετρικά στο χώρο του μυστηρίου τα δέντρα διακοσμήθηκαν με υφάσματα σε λευκό χρώμα και δαντέλες. Δίπλα στο κάθε δέντρο υπήρχε και διακόσμηση από φανάρια τα οποία δημιούργησαν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Το Candy Bar διακοσμήθηκε με μεταλλικούς δίσκους και γυάλες με κουφέτα και άλλα γλυκά. Μία κορνίζα που έγραφε Just Married και το χειροποίητο Βιβλίο Ευχών ήταν οι λεπτομέρειες του Candy Bar. Στην πισίνα του χώρου επέπλεε μία σχεδία ντυμένη με πρασινάδες. Πάνω στη σχεδία υπήρχαν φανάρια με κεριά και συνθέσεις λουλουδιών. Ένας υπέροχος ρομαντικός στολισμός γάμου ολοκληρώθηκε εδώ.

 

Έχετε δει το Blog μας?