Διακόσμηση Luxury Γάμου Τρίκαλα

Διακόσμηση ενός Luxury Γάμου στα Τρίκαλα

Ένας μοναδικής κομψότητας Γάμος, πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα και πραγματικά η λάμψη που απέπνεε εντυπωσίασε κάθε καλεσμένο. Το ζευγάρι επέλεξε ως θέμα τη γυψοφύλλη και σε ορισμένα σημεία προσθέσαμε ορχιδέες φαλαινόψις ως λεπτομέρεια. Η μεγάλη εκείνη ημέρα του Γάμου ξεχείλιζε από κομψότητα, με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί σε όλη τη διακόσμηση. Αναμφισβήτητα, κάθε σημείο τόσο στην εκκλησία, όσο και στη δεξίωση εξέπεμπε φινέτσα και αψεγάδιαστο στυλ.

 

Στολισμός Εκκλησίας

Ξεκινώντας από την Στολισμό Εκκλησίας  την παράσταση έκλεβε ο εντυπωσιακός διάδρομος από γυψοφύλλη, καθώς και η γιρλάντα στην πρόσοψη. Οι Λαμπάδες Γάμου ήταν από ολόκληρο κερί με στεφάνι από γυψοφύλλη και ορχιδέες φαλαινόψις. Η Ανθοδέσμη Γάμου ήταν ένας συνδυασμός από γυψοφύλλη και ορχιδέες φαλαινόψις. Για το Σετ Γάμου επιλέξαμε έναν χρυσό δίσκο με καθρέφτη, γυάλινη καράφα και ποτήρι στολισμένες με φύλλο χρυσού. Τα Στέφανα Γάμου ήταν ασημένια αποτελούμενα από δύο βέργες εκ των οποίων η μία ήταν επίχρυση. Ακόμη, μπουκέτα γυψοφύλλης στόλισαν όλες τις καρέκλες των καλεσμένων.

 

Στολισμός Δεξίωσης

Μπαίνοντας στο χώρο, σίγουρα δεν θα μπορούσε κανείς να μην προσέξει την επιβλητική οροφή από τα χιλιάδες λαμπάκια και τα εντυπωσιακά σύννεφα γυψοφύλλης, που δημιουργούσαν ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι! Τα Τραπέζια Ευχών απογείωσαν την ευρύτερη διακόσμηση, δίνοντας ένα άκρως κομψό και ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα με τα ψηλά κηροπήγια να το κοσμούν ιδανικά, τον στολισμό από ορτανσίες, γυψοφύλλη και ορχιδέες αλλά και τα αμέτρητα κεριά. Τα τραπέζια των καλεσμένων ήταν στολισμένα με γυάλινο δίσκο πάνω στον οποίο υπήρχε εντυπωσιακή σύνθεση από γυψοφύλλη με κλαδιά φαλενόψις. Περιμετρικά υπήρχαν 4 γυάλινα κηροπήγια σε διαφορετικά ύψη που πρόσφεραν ατμόσφαιρα και ρομαντισμό. Το νυφικό τραπέζι ήταν στολισμένο με γυάλινα επτάκερα κηροπήγια και εντυπωσιακές συνθέσεις από γυψοφύλλη και ορχιδέες που διαχέονταν στο πλαίνό μέρος του τραπεζιού. Το τραπέζι της τούρτας ήταν γυάλινο και τα πόδια του ήταν επίσης ντυμένα με γυψοφύλλη.

Απολαύστε την μοναδική διακόσμηση του μοναδικού αυτού γάμου στα Τρίκαλα στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας για να σχεδιάσουμε από κοινού τον γάμο των ονείρων σας.

Event Planner: DS Dimitra Events

Photoshooting: Floulis Photographers