Στολισμός Γευσιγνωσίας Odos Kassandras

Στολισμός Γευσιγνωσίας Odos Kassandras

Η διακόσμηση της δεξίωσης ενός γάμου αποτελούσε ανέκαθεν μία ιδιαίτερη διαδικασία για εμάς, με έντονο ενδιαφέρον! Στη γευσιγνωσία, στο Οδός Κασσάνδρας, παρουσιάσαμε τις πιο σύγχρονες και ενημερωμένες τάσεις διακόσμησης.

Η πρώτη επιλογή που παρουσιάσαμε ήταν ένας μεταλλικός χρυσός κύκλος σε τετράγωνη βάση. Όλος ο κύκλος είχε ντυθεί με ολόφρεσκα λουλούδια σε ροζ φούξια και κοραλί αποχρώσεις καθώς και οι βάσεις τους.

Η δεύτερη επιλογή που παρουσιάσαμε ήταν μια μεταλλική χρυσή ορθογώνια βάση. Πάνω στη βάση φτιάξαμε μία μπάλα με κοραλί τριαντάφυλλα, ροζ παστέλ ορτανσίες και ευκάλυπτο. Η κατασκευή τοποθετήθηκε πάνω σε καθρέφτη με τρία κεριά σε ποτήρι.

Η τρίτη επιλογή που παρουσιάσαμε ήταν ένας χρυσός αμφορέας πάνω σε καθρέφτη και κεριά περιμετρικά. Εδώ χρησιμοποιήσαμε επίσης κοραλί τριαντάφυλλα με ροζ παστέλ ορτανσίες και ευκάλυπτο. Την σύνθεση ανέδειξαν τα πούπουλα και τα pampas grass.

Η τέταρτη επιλογή περιελάμβανε μία βάση από θαλασσόξυλλα. Για τη σύνθεση χρησιμοποιήθηκαν κοραλί τριαντάφυλλα και pampas grass να φεύγουν προς τα πάνω και να δίνουν κίνηση στις κατασκευές μας.

Η πέμπτη επιλογή  που παρουσιάσαμε ήταν μία μεταλλική βάση ντυμένη με βρύα και τρία κεριά. Στο πάνω μέρος της βάσης δημιουργήθηκε μία σύνθεση με λευκά τριαντάφυλλα.

Για την Δεξίωση του γάμου σας απευθυνθείτε στην έμπειρη ομάδα μας για να σας κατευθύνει σε αυτό το μαγικό ταξίδι!

Έχετε δει το Blog μας.