Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Κατερίνα Καινούριου “Ευτυχείτε”

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Κατερίνα Καινούριου “Ευτυχείτε”

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση της εκπομπής της Κατερίνας Καινούριου ”Ευτυχείτε” στο Open. Τρία μεγάλα πράσινα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα τοποθετήθηκαν στο πλατό της εκπομπής. Όλα στολίστηκαν με εκατοντάδες λαμπάκια, Χριστουγεννιάτικες Μπάλες και διακοσμητικές φιγούρες. Ένα εντυπωσιακό θέμα με ένα μεταλλικό χρυσό έλκηθρο με δώρα και Χριστουγεννιάτικες Γιρλάντες με κόκκινες μπάλες τοποθετήθηκε σαν πρώτο πλάνο. Το δεύτερο θέμα για το πρώτο πλάνο της εκπομπής ήταν μεταλλικά αεροπλάνα σε κόκκινο χρώμα σε συνδυασμό με δώρα αμπαλαρισμένα με χαρούμενα περιτυλίγματα. Χριστουγεννιάτικες Φιγούρες όπως ελάφια και τάρανδοι σε καφέ αποχρώσεις στόλισαν διάφορα σημεία του στούντιο. Χριστουγεννιάτικα Στολίδια όπως Candy Canes και κόκκινες καμπάνες στόλισαν τους τοίχους του σκηνικού στο πίσω μέρος.

Ένα πράσινο Χριστουγεννιάτικο Στεφάνι με λαμπάκια, μπάλες και ένα αρλεκίνο στόλισε τον τοίχο δίπλα στην είσοδο της παρουσιάστριας. Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά όπως καρυοθραύστες, τραινάκια, αρλεκίνοι και μεταλλικά κουτιά στόλισαν την τραπεζαρία και άλλα σημεία του στούντιο. Μεταλλικές φιγούρες που παίζουν μουσική τοποθετήθηκαν δίπλα στον καναπέ που κάθετε η ομάδα και οι καλεσμένοι της εκπομπής. Μια εντυπωσιακή γιρλάντα από φυσικά ξύλα, Χριστουγεννιάτικα Λαμπάκια, μπάλες και στολίδια χρησιμοποιήθηκε περιμετρικά του video wall. Μια εντυπωσιακή σύνθεση με φυσικό έλατο και Χριστουγεννιάτικα Κλαδιά στόλισαν το τραπεζάκι σαλονιού. Απολαύστε το υλικό από την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της εκπομπής της Κατερίνας Καινούριου.

Επισκεφθείτε το Blog μας για περισσότερες ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης για σπίτι ή για τον επαγγελματικό σας χώρο.